2024 Nytårsbrev

11. jan. 2024 -- Tilføjet af : Webmaster_got

Kære medlemmer af Hinnerup og Omegns Jagtforening

Året går nu på hæld, og det er tid til at reflektere over det nye år, som stormer os i møde. Som formand og repræsentant for vores jagtforening vil jeg gerne sende en kæmpe tak til alle jer frivillige, der har knoklet hårdt for at gøre vores forening til det, den er i dag. Der er mange, som virkelig har lagt meget arbejde i foreningens aktiviteter.

Til dem skal der lyde en stor tak og masser af respekt. Men vi skal heller ikke glemme dem, som måske bare har givet en enkelt håndsrækning – alt frivilligt arbejde er en stor hjælp. Uden jeres dedikation og passion ville vi ikke have haft de mangfoldige aktiviteter, der bringer os sammen som et stærkt fællesskab.

Som I ved, nærmer vores årlige generalforsamling sig med hastige skridt, og det er en lejlighed, vi alle ser frem til. Den finder sted fredag d. 23/02, og foreningens bestyrelse vil gerne opfordre jer alle til at deltage.

Men husk, det er ikke kun en generalforsamling – det er også en aften, hvor vi kan fejre vores fælles passion og styrke båndene mellem os, samt dele de fantastiske øjeblikke, vi har haft som lerdueknusere, messingtrutter, hundetosser, jægere og naturentusiaster.

Derfor er det vigtigt, at I tilmelder jer spisningen til generalforsamlingen. Vi vil gerne sørge for, at alle går fra bordet mætte og tilfredse, klar til at dele historier og oplevelser fra årets jagtsæson.

En særlig påmindelse til jer alle - Vi har i år valgt at slå trofæaftenen sammen med generalforsamlingen. Tag jeres trofæer med, uanset om de er små eller store. Det er ikke kun trofæet. men også historien om trofæet, som kan gøre det interessant. Generalforsamlingen er ikke kun en formalitet, det er også tidspunktet, hvor vi kan dele vores jagtoplevelser og beundre hinandens bedrifter. Lad os gøre det til en aften fyldt med anekdoter og løgnehistorier.

Som en mere seriøs kommentar vil bestyrelsen gerne prikke lidt til jer om vores kommende indsats for regulering af rågebestanden i Favrskov kommune. Bestyrelsen ønsker at skabe en øget opmærksomhed omkring reguleringen i foreningsregi, og vi opfordrer alle til at deltage aktivt. Måske er det tid til at komme af huse og investere i en ny salonriffel eller luftbøsse – man ved aldrig, hvornår man får brug for det! Der vil komme yderligere information om regulering af rågeunger og muligvis også regulering af den voksne bestand. Det kunne være fantastisk, om vi kunne lave et reguleringskorps bestående af både jægere og hundefolk i fællesskab. Det er gratis ”jagt”, og det kunne have potentiale til at styrke vores interne fællesskab og samarbejdet med kommunen.

Lad os gøre 2024 til et endnu bedre år fyldt med flere fantastiske jagtoplevelser og givende fællesskaber i foreningens aktiviteter. Bestyrelsen ser frem til at møde jer alle på generalforsamlingen og høre jeres spændende jagthistorier.

På vegne af bestyrelsen og med venlig hilsen

Jesper Lavall Nøjsen

Hinnerup og Omegns Jagtforening

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/