Interesseskydning

På vores skydebane i Søften kan vi tilbyde firmaer, personaleforeninger og andre et spændende arrangement med skydning under kyndig vejledning. Skydningen henvender sig fortrinsvis til personer, der ikke har jagttegn, men som gerne vil prøve kræfter med skydningens svære kunst.

Jagtforeningen stiller med uddannede flugtskydningsinstruktører, hvorfor både helt nybegyndere og personer, der har prøvet før, vil kunne få noget ud af skydningen.Skydningen afvikles på banen for jægertrap, hvor 5 skytter skyder samtidig. Duerne kastes som bagduer i forskellige retninger. Efter særlig aftale kan der arrangeres skydning på jagtbanen, hvor der også skydes til side- og spidsduer.

Du får pr deltager 25 skud og lerduer, lån af haglgevær samt instruktion af uddannet instruktør. 

Vi har nultolerance overfor alkohol på skydebanen. Derfor forbeholder vi os ret til at bortvise personer, der virker berusede ved fremmøde på skydebanen.

Af hensyn til bemanding af skydebanen afvikler vi helst ikke interesseskydning for under 10 personer. Dog vil vi kunne imødekomme interesseskydning for et mindre antal personer, men der vil altid blive opkrævet betaling for 10 personer. Pris for 10 personer er kr. 4.000 og for efterfølgende skytter betales der kr. 400 pr person.

Reservation af bane til interesseskydning

Skriv en "Besked til foreningen", hvor du anfører den ønskede dato, antal skytter samt navn og mobilnummer på kontaktpersonen. BESKED TIL FORENINGEN. Indbetal kr. 1000 på MobilePay 33 781

Hvis der ønskes skydning på jagtbane, eller ved andre specielle forhold, så skal Brian Løfgren kontaktes på 28 57 39 07. Ved afbestilling af reservationen senere end 4 uger før datoen for skydningen samt ved udeblivelse, vil reservationsgebyret ikke blive tilbagebetalt.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/