Kursus i jagthornsblæsning

Nyt kursus starter den 5. september 2024.

Kunne Du også tænke dig at lære at spille på jagthorn?  Nu har du chancen - mød frem til vort jagthorns-kursus på Rønbæk skolen i Hinnerup. Der bliver hold for helt nybegynder, let øvede og øvede, under ledelse af dygtige instruktører. Er du umusikalsk og heller ikke kan læse noder, så har det absolut ingen betydning. Din alder er ingen hindring, det er aldrig for sent, at lære den ædel kunst, at spille på jagthorn. Vi har også kursister, som ikke er jæger, men har fundet stor glæde med jagthornsmusik. Jagthorn er ikke kun for mænd, vi har pt. flere piger/damer på kursus. Har du ingen jagthorn, kan du låne af os. Prisen for kurset er kr. 450 for foreningens medlemmer og kr. 500 for øvrige. Der undervises i alt 10 torsdage.

Kontaktpersoner og tilmelding:  Arne Pilgaard på tlf. 4063 2894 og Jens Ole Nielsen på tlf. 5143 2860

 

Vi bliver af og til inviteret ud for at give koncert:

ÅRETS VILDTRET 2022 går i luften – søndag 6. november på Djursland
Vildt fra Danmarks natur spiller hovedrollen ved DM i Vildtmad, søndag 6. november på Det Grønne Museum på Djursland. Her er masser af inspiration til madlavning med vildt. Her spiller vore jagthornsblæsere også!

Vi spillede også til Landsskuet i Herning:

Blæsere ungskue.JPG

Torsdag 30/6.22 var vi af Danmarks Jægerforbund inviteret til Landsskuet i Herning, hvor vi blæste på deres stand og fortalte lidt om jagthorn og hvordan det bruges i og omkring jagten i Danmark. Det var en rigtig god og varm dag (27 gr.) hvor vi gav 3 koncerter. DJ gav os en god forplejning og opbakning, så vi følte os virkelig værdsat

Se mere om jagthornsblæsning i foreningen HER

Legat til jagthornsblæserne

Den 1. juli 2019 modtog jagtforeningens blæsergruppe et legat på kr. 25.000 fra Nordeafonden. Legatet skal bruges til indkøb af nye jagthorn, så vi kan stille egnede horn til rådighed for nye blæsere, der ønsker at starte, men som ikke i første omgang skal investere i et meget dyrt horn. Nordea-fonden ønsker at støtte lokale foreningers frivillige arbejde - gerne med aktiviteter for unge mennesker, der på denne måde kan komme igang med en spændende hobby.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/