Kursus i jagthorn

Alting er ikke som det plejer at være, og det gælder også for vores jagthornsblæsning.  Vi må formodentlig vente til efteråret, inden vi igen kan starte undervisning. Hold dig orienteret på vores hjemmeside og på Facebook.

Ønsker du mere info, så kontakt Arne Pilgaard på tlf. 4063 2894

Der bliver både hold for øvede og let øvede samt for begyndere. Hvis du aldrig har prøvet før, så har vi horn til udlån i den første sæson. Der bliver undervist af vore dygtige instruktører. Hvis du er interesseret i at deltage, så henvend dig til Arne Pilgaard - mobil 40 63 28 94. Prisen for kurset er kr. 450 for foreningens medlemmer og kr. 500 for øvrige. Der undervises i alt 10 torsdage. 

Se jagthornsblæsning i foreningen HER

Jagthorn.JPG

 

Legat til jagthornsblæserne

Den 1. juli 2019 modtog jagtforeningens blæsergruppe et legat på kr. 25.000 fra Nordeafonden. Legatet skal bruges til indkøb af nye jagthorn, så vi kan stille egnede horn til rådighed for nye blæsere, der ønsker at starte, men som ikke i første omgang skal investere i et meget dyrt horn. Nordea-fonden ønsker at støtte lokale foreningers frivillige arbejde - gerne med aktiviteter for unge mennesker, der på denne måde kan komme igang med en spændende hobby.

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/