Skydning til løbende gris i Vingsted

Søndag den 7. august 2022 kl. 14-16 skyder vi til løbende gris i Vingsted. Tilmelding senest søndag den 31. juli - Send en email til jagtforening@youmail.dk med dit navn og telefonnummer. Indbetal derefter kr. 300 til MobilePay nr. 33781. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har registreret din betaling.

 

Obligatorisk Riffelskydeforløb

Vi arrangerer søndag den 7. august 2022 riffelskydeforløb på Vingsted Skydebaner, Vingstedvej 27, Bredsten

Mødetid i Vingsted kl. 12.30 prc. Skydetid 13 - 15.

Forudsætning for at gennemføre riffelskydeforløbet er, at riflen er indskudt og at du selv medbringer de nødvendige hjælpemidler. Medbring gerne 50 patroner. Husk at medbringe gyldig våbentilladelse, jagttegn og fotolegitimation samt blanket for Riffelskydeforløb.  

 • Første punkt er indskrivning med fremvisning af nævnte dokumentation.
 • Derefter gennemgår vi riffelskydeforløbet, sådan som vi kører det:
 •  
 • Vi starter med liggende skydestilling, for at sikre os, at I kan ramme med våbnet!
 •  
 • Selve skydeforløbet omfatter 25 skud mod bukkeskiven afgivet fra fem forskellige jagtrelevante skydestillinger. Der er ingen krav om træf, og disse skydestillinger attesteres af instruktøren.
 •  
 • De fem skydestillinger er:
 1. Siddende på stol med anlæg.
 2. Siddende/knælende skydestilling med anlæg
 3. Siddende/knælende skydestilling uden anlæg
 4. Stående skydestilling med anlæg
 5. Stående skydestilling uden anlæg

Tilmelding pr. mail senest den 31. juli til jagtforening@youmail.dk med anførsel af navn, mobilnr., evt. medlemsskab. Så snart tilmeldingen er bekræftet, betaler du kr. 300 på MobilePay 33 781, for at tilmeldingen er gyldig. 

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. Datoen for skydning i 2023 - kommer her.

Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER

Se flere billeder fra mærkeskydning HER

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/