Jagtfeltskydning i Hevring 2022

Det er nu endelig blevet meldt ud, at årets jagtfeltskydning i Kreds 3 bliver søndag den 26. juni. Der bliver åbnet for tilmelding den 11. april (hvor man skal være hurtigt ude). Hvis du vil deltage på hold fra Hinnerup Jagtforening, så skal vi have din tilmelding snarest - og inden den 10. april: Send en mail til jagtforening@youmail.dk hvor du anfører dit navn, medlemsnummer til Danmarks Jægerforbund samt dit mobilnummer og din mailadresse. Så vil vi forsøge at melde os til som et samlet hold, og hvis det lykkes, bliver du kontaktet vedrørende tidspunkt, fælles transport samt betaling.

Vingstedskydninger

Datoerne for 2022 er endnu ikke fastlagt, men kommer her på siden snart!

Tilmeld dig senest en uge før på jagtforening@youmail.dk og  betal kr. 250 for medlemmer kr. 300 for øvrige via MobilePay 33781. Kontakt Chr. Gottlieb på mobil 20141117.

Obligatorisk Riffelskydeforløb

Vi arrangerer riffelskydeforløb på Vingsted Skydebaner, Vingstedvej 27, Bredsten

Forudsætning for at gennemføre riffelskydeforløbet er, at riflen er indskudt og at du selv medbringer de nødvendige hjælpemidler. Medbring gerne 50 patroner. Husk at medbringe gyldig våbentilladelse, jagttegn og fotolegitimation samt blanket for Riffelskydeforløb.  

 • Første punkt er indskrivning med fremvisning af nævnte dokumentation.
 • Derefter gennemgår vi riffelskydeforløbet, sådan som vi kører det:
 •  
 • Vi starter med liggende skydestilling, for at sikre os, at I kan ramme med våbnet!
 •  
 • Selve skydeforløbet omfatter 25 skud mod bukkeskiven afgivet fra fem forskellige jagtrelevante skydestillinger. Der er ingen krav om træf, og disse skydestillinger attesteres af instruktøren.
 •  
 • De fem skydestillinger er:
 1. Siddende på stol med anlæg.
 2. Siddende/knælende skydestilling med anlæg
 3. Siddende/knælende skydestilling uden anlæg
 4. Stående skydestilling med anlæg
 5. Stående skydestilling uden anlæg

Prisen er kr. 250 for medlemmer og kr. 300 for øvrige. Tilmelding pr. mail til jagtforening@youmail.dk med anførsel af navn, mobilnr., evt. medlemsskab. Så snart tilmeldingen er bekræftet, betaler du beløbet på MobilePay 33 781, for at tilmeldingen er gyldig. Forhør evt. om mulighed for individuelle forløb!

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. I 2022 bliver det onsdag den 20. april kl. 17.00 - 20.00 at vi skyder. 

Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER

Se flere billeder fra mærkeskydning HER

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/