Skydning til løbende vildt i Vingsted

Foreningen arrangerer ture til Vingsted, når der er mindst 6 skytter der viser interesse. Der er mulighed for  at skyde til løbende vildt - gris og hjort. Hvis I er nogen stykker så skriv en email til jagtforening@youmail.dk med dit navn, telefonnummer og medlemsskab. Prisen er kr. 300 på MobilePay 33 781

Obligatorisk Riffelskydeforløb

Foreningen arrangerer "Obligatorisk Riffelskydeforløb" i Vingsted når der er interesse for det!
 
Tilmelding senest en uge før pr. mail til jagtforening@youmail.dk med anførsel af navn, mobilnr., evt. medlemsskab. Prisen er kr. 300 på MobilePay 33 781
 
Forudsætning for at gennemføre riffelskydeforløbet er, at riflen er indskudt og at du selv medbringer de nødvendige hjælpemidler. Medbring gerne 50 patroner. Husk at medbringe gyldig våbentilladelse, jagttegn og fotolegitimation samt blanket for Riffelskydeforløb.  
 • Første punkt er indskrivning med fremvisning af nævnte dokumentation.
 • Derefter gennemgår vi riffelskydeforløbet, sådan som vi kører det:
 •  
 • Vi starter med liggende skydestilling, for at sikre os, at I kan ramme med våbnet!
 •  
 • Selve skydeforløbet omfatter 25 skud mod bukkeskiven afgivet fra fem forskellige jagtrelevante skydestillinger. Der er ingen krav om træf, og disse skydestillinger attesteres af instruktøren.
 •  
 • De fem skydestillinger er:
 1. Siddende på stol med anlæg.
 2. Siddende/knælende skydestilling med anlæg
 3. Siddende/knælende skydestilling uden anlæg
 4. Stående skydestilling med anlæg
 5. Stående skydestilling uden anlæg

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. 

Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER. 

Se flere billeder fra mærkeskydning HER

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/