Bliv hjælper på skydebanen!

Vi har meget brug for flere hjælpere på skydebanen. Derfor arrangerer vi en "Special event" for alle, der vil være hjælpere på skydebanen i 2020:

Lørdag den 18. april kl. 9.00-16.00 er der skydeinstruktion, dejlig mad og hyggeligt samvær på Skydebanen.

Jægerforbundets professionelle skydeinstruktør Kenneth Kold Jørgensen kommer og underviser os i skydeteknik, så vi selv kan blive lidt bedre skytter. Desuden vil han give nogle fif til, hvordan vi kan hjælpe vore gæster til en god oplevelse. Gå ikke glip af dette!

Hvis du kan afse 1-2 aftner om måneden (april – september), så vil bestyrelsen meget gerne høre fra dig – skriv en mail til Kenneth kenneth1986sorensen@hotmail.com. 

Som hjælper vil du blive instrueret i at stå på standpladserne, hvor du trykker duer ud og fører regnskab med resultaterne.

Du skal påse, at den enkelte skytte overholder sikkerhedsreglerne. Det forventes, at hjælperne i rimeligt omfang kan vejlede skytterne på standpladsen, samt behandler dem korrekt og høfligt.

Ved skydetidens ophør hjælper du med at aflade maskinerne, fylde nye duer i (se vejledningen) samt rydde op omkring standpladserne.

Som hjælper har du følgende fortrin:

  • ·        For en skydeaften får du et skydekort til en fri skydning efter eget valg.
  • ·        I løbet af aftenen får du en pølse med tilbehør samt en øl eller vand.
  • ·        En hjælperfest i august – fri skydning fra 10-16 – en god middag til dig og din partner.
  • ·        Et godt kammeratskab med de øvrige hjælpere på skydebanen.

 

 

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/