Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

16-09-2019: Food Festival: Vildtet tiltrak madglade besøgende


Jagt og madlavning er tæt forbundne. Det fandt frivillige fra Aarhus Jægerråd ud af, da de deltog på Food Festival i Aarhus den første weekend i september, som appetitvækker til DM i Vildtmad på Det Grønne Museum 3. november.

13-09-2019: Lad børnene gå på jagt i efterårsferien!


Er dit barn mellem 12 og 15 år, og kunne han/hun tænke sig at snuse til naturen på en lidt anderledes måde i sin efterårsferie? Så er én af Bliv NaturligVis’ tre efterårscamps rundt om i Danmark garanteret sagen. På campen bor deltagerne i naturen – og lever af den.

12-09-2019: Ledige pladser til FM i jagtfeltskydning 2019


Kunne du tænke dig at pudse dine færdigheder med jagtriflen af? Så deltag i forbundsmesterskabet (FM) i jagtfeltskydning udenfor konkurrencen. Vi har stadig få ledige pladser.

12-09-2019: Jægere skal afhjælpe stress


Syddjurs kommune og Danmarks Jægerforbund blæste i fællesskab til kamp mod stress, da der onsdag den 11. september var kick-off på det nye koncept, "Vær i Livet". Det handler kort og godt om at være i naturen på samme måde som jægeren.

11-09-2019: Rygter om udbrud af norsk hundesygdom i DK


I løbet af de sidste par dage har der på facebook kørt historier om et muligt dansk udbrud af dødelig, norsk hundesygdom. Fødevarestyrelsen maner til besindighed.

10-09-2019: Vi vil samle buejægerne og styrke buejagten


Der har igennem længere tid været drøftelser mellem formændene i Foreningen Af Danske Buejægere (FADB) og Danmarks Jægerforbund om, hvordan buejagten kan styrkes yderligere, og buejægerne kan samles i Danmark.

09-09-2019: Hundeprøver med haglbøsse kan fortsætte


Brug af haglbøsse under hundetræning og ved hundeprøver er alligevel ikke ulovligt. Den positive melding er en ændring af en tidligere udmelding fra justitsministeriet. Dog må haglbøssen kun benyttes i jagtsæsonen.

06-09-2019: Dødelig hundesygdom udbrudt i Norge


En ukendt og smitsom sygdom florerer i øjeblikket blandt hunde i Norge. Symptomerne er kraftig, ofte blodig, diarré samt opkastninger, hurtig forværring og med høj dødelighed.