Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Aktivitet for nye jægere

Træning til haglskydeprøve for aspiranter (og andre begyndere)

På jagtforeningens skydebane i Søften arrangerer vi nogle lørdage, hvor aspiranter og andre mindre trænede skytter kan komme og skyde under hyggelige og rolige forhold. Der vil være erfarne instruktører til rådighed, og alle aspekter af haglskydeprøven vil kunne øves.

Aspirantskydninger finder sted på udvalgte lørdage fra kl. 10 til 13. Der skydes typisk i serier med 18 duer fra de tre standpladser - bagduer, højreduer og venstreduer. Der betales almindelig takst for duer og patroner, og der er mulighed for at købe pølser, sodavand og øl.

Deltagelse kræver tilmelding til Lars mobil 41 94 94 19 og betaling af et startgebyr på kr. 100 (MobilePay 33781 - skriv "aspirant") senest en uge før. Aspirantskydningerne holdes: Lørdag den 8. juni, lørdag den 13. juli, lørdag den 17. august, lørdag den 31. august og lørdag den 21. september.

Se INSTRUKS for haglskydeprøver HER 

Datoer for Haglskydeprøver i Jylland finder du HER.

 

Jagt for nye jægere, der har bestået haglskydeprøven. 

Til efteråret 2019 vil vi igen  tilbyde disse jagter, følg derfor med på denne side!

Jagten foregår på et mindre men spændende areal med både mark, skov og et lille vandhul, beliggende lige vest for Hobro. Jægerne samles ved kulturhuset og kører samlet til området, hvor der spises morgenmad og holdes parole. Efter en 4- saater serveres der frokost i det grønne og afholdes parade.

Nedenfor ser du billeder fra nyjægerjagten oktober 2018.