Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Aktivitet for nye jægere

Fire jagter for ny-jægere blev afholdt i 2019.

Der har været stor tilslutning til vore fire jagter for nye jægere. Stemningen har været god og udbyttet rimeligt. Der startes med morgenmad og parole. Derefter afvikles 3-4 saater i det varierede terræn, hvor der både kan være mulighed for flyvende vildt samt hare, ræv og råvildt. Under hele forløbet bliver der givet grundig forklaring på de mange oplevelser som dagen bringer. Til sidst er der parade og "den sikre saat" - hvor alle kan få noget rigtig god mad. Vi planlægger at gentage succesen til næste jagtsæson.

Se billeder HER

Søndag den 6. oktober 2019 blev årets første jagt for nye jægere afholdt. Det var i et pragtfuldt vejr, at 9 nyjægere plus hjælpere og hundefolk drog til Klejtrup Sø. Første saat var andehullet, hvor mange ænder gik på vingerne - og der blev løsnet en del skud. Fire ænder blev det til. Næste såter var i skoven, hvor der blev set flere harer og dyr. Her skød Jens Egebro sit første stykke vildt - en fin lille gaffelbuk. Så gik det ud over markerne med harer og en enkelt ræv blev set. 

Frokosten blev nydt i god stemning og fint vejr - men i sidste såt ved søen blev der desværre ikke set jagtbart vildt. En rigtig god dag for alle deltagere.

20191006_Nyjgerjagt2.jpg

 

Jagt for nye jægere, der har bestået haglskydeprøven. 

Til efteråret 2019 tilbyder vi disse jagter fire gange!

De næste jagter afholdes søndag den 3. november, søndag den 24. november og lørdag den 28. december. (Der er allerede fuldt tegnet)

Jagten foregår på et mindre men spændende areal med både mark, skov og et lille vandhul, beliggende lige vest for Hobro. Jægerne samles ved kulturhuset kl. 8.00 og kører samlet til området. Der startes kl. 9.00 med morgenmad og holdes parole. Efter en 4- saater serveres der frokost i det grønne og efter jagten afholdes parade med jagthornsblæsning mm.

Man kan høre mere om jagten ved at kontakte Lars Bak (41 94 94 19) eller Rene Adler (22 46 55 60) hvor man også tilmelder sig senest 8 dage før jagten. Der er plads til 10 nyjægere pr. jagt - og tilmelding er bindende ved betaling på MobilePay 33 781 (anfør datoen som tekst). Prisen er kr. 350 for medlemmer af HOJ og kr. 400 for andre. TILBUD: Ved samtidig tilmelding og betaling til 3 eller 4 jagter bliver prisen kr. 300 pr jagt.

Nedenfor ser du billeder fra nyjægerjagten oktober 2018.