Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Skydning > Riffelskydning

Sidste nyt: I år arrangerer vi en tur til Skydearena i Skjern!

Som noget nyt vil vi i år arrangere en tur til Korsholms Skydearena i Skjern. Der skyder man med sin egen riffel på en film, som kan være med storvildt, vildsvin eller kronhjorte under meget naturlige forhold. Det skal opleves. Lørdag den 28. september har vi bestilt tid mellem kl. 12 og 14. Vi drager fra Hinnerup Bibliotek kl. 9.00 - så bliver der også tid til at besøge den store butik. Prisen for skydning er kr. 300 - du skal selv købe patroner - og så holder vi en pause undervejs ved en pølsevogn.

Vil du med til Vingsted og skyde til løbende vildt?

Foreningen har med succes arrangeret nogle ture, hvor vi kører ned til Vingsted skydebaner og prøver kræfter med løbende gris, løbende hjort samt skydning til bukkeskiven på 100, 200 og 300 meter. (Se anlægget her: http://www.skydebaneforeningen.dk/Vingsted-skydebaner ) 

Prisen for arrangementet er kr. 250 pr. gang, som bedes indbetalt på MobilePay 33781 ved tilmelding. Husk at anføre ”Vingsted” som tekst. Beløbet inkluderer skydning med markering samt et lettere måltid, men transport og ammunition skal du selv sørge for. Vi opfordrer til fælles transport fra Hinnerup Kulturhus. Vi vil også i sæson 2019 arrangere disse populære ture - den første bliver søndag den 28. april kl. 10-13. Afgang kl. 8.45. Tilmelding til Chr. Gottlieb på 20 14 11 17 senest den 21. april.

OG - vi drager afsted igen lørdag den 10. august hvor vi skyder fra kl. 12 - 15 - det vil sige afgang fra Hinnerup Bibliotek kl. 10.45. Tilmelding til Chr. Gottlieb 20 14 11 17 senest den 3. august.

Jagtfeltskydning i Hevring 

Som noget nyt i foreningen arrangerer vi nu også et hold til deltagelse i jagtfeltskydning. Det bliver søndag den 16. juni, hvor vi skyder fra kl. 11.30. Vi har tilmeldt 10 mand til deltagelse på to hold. Tilmelding via foreningen er slut, men du kan selv prøve at tilmelde dig via Jægerforbundets hjemmeside.

Jægerforbundets Mærkeskydning 

Hvert år i april måned kører foreningens ihærdige riffelskytter til Allingåbro Skyttecenter, Tøjstrupvej 37D, Allingåbro for at aflægge mærkeprøven. Det er onsdag den 24. april kl. 17-20 det foregår - bare mød op. Der skydes 6 skud til bukkeskiven med registrering af points. 40-50 points giver bronze, 51-58 points giver sølv og 59-60 points giver et guldmærke. Desuden skydes der om vandrepræmien ”Smedens Pokal”. Det er også muligt at skyde ind. Indskydning koster kr. 100 – men vil man deltage i konkurrencen koster det kr. 125.  

Resultaterne fra de senere års mærkeskydning finder du HER.

Nedenfor billeder fra den årlige mærkeskydning i Allingåbro